Vaše boty chtějí péči

 Když jsou nové, Vaše boty se lesknou a září čistotou. Máte z nich radost. Ale po nějaké době všední starosti odvedou vaši pozornost jinam a bot už si nevšímáte. A pohled na ně už není pěkný. Co teď?

 Na boty se práší.

 I když chodíte ve Vašich luxusních polobotkách převážně v interiéru, potřebují údržbu. Není to nic těžkého. Stačí mít na místě kde se přezouváte kartáč nebo kousek hadru. Boty lehce překartáčujete nebo přeleštíte hadříkem a je to. Zase vypadají dobře.

 Plynový pedál, nepřítel obuvi.

 Časem začínají na Vaší obuvi přibývat různé odřeniny, šrámy, rýhy a šmouhy. Dost často se takové drobné újmy přihodí špičkám Vašich miláčků při řízení auta. I v tomto případě je osobní řidič velkou výhodou. Když shledáte svou obuv v tomto stavu, máte v podstatě dvě možnosti. Buď svěříte jejich údržbu personálu či svému ševci a nebo se této činnosti ujmete sám. 

 Péče o obuv.

 Starat se o své boty je důležitější než si možná myslíte. Tím, že svou obuv pravidelně zbavujete nečistot, symbolicky udržujete v čistotě to, co Vám dává pocit jistoty. To, co je v podstatě základnou Vašeho těla. Při čištění se bot dotýkáte, prohlížíte si je a znovu si užíváte radost, kterou Vám přinášejí. Při této práci si odpočinete od svých starostí, můžete se dostat až do stavu meditace. A na závěr ještě zažijete ten, dnes už poměrně vzácný, skvělý pocit z dobře vykonané práce. 

 Jak na to?

 Možná máte pocit, že potřebujete odbornou radu. Využijte tedy možnosti osobní konzultace nebo kurzu péče o obuv, které Vám rád poskytnu. Nebo rady nepotřebujete a svoje boty zvládáte udržovat v perfektní stavu úplně bez problémů, ale kolem sebe vidíte někoho, kdo by s tím trochu pomoci potřeboval. Potom mu udělejte radost a věnujte mu náš kurz péče o obuv jako dárek.

 Více informací najdete v našem dárkovém obchodě, kde mimo jiné nabízíme i možnost zakoupení dárkového poukazu na tento kurz.

 Péče o obuv

Text a foto Radek Zachariáš